| |


 

 

Uge 8

 

Mandag

Kalvekød i tomatfløde

Rabarbergrød

 

Tirsdag

Brunkål m. bacon

Maskeret blomkål m. rejer

Is m. karamelsauce

 

Onsdag

Hamburgerryg m. grønlangkål

Forlorent spejlæg 

 

Torsdag

Ostegratinerede fiskefileter

Moussaka m. salat

Koldskål

 

Fredag

Kyllingmedaljoner i flødesauce 

Æbletærte m. creme fraiche

 

Lørdag

Hakkebøf m. bløde løg

Hyldebærsuppe

 

Søndag

Oksebryst m. peberrodssauce

Suppe

Romfromage

 

Se hele menuplanen her

 

 

 

 

 




 

 

Køkken/cafeteria

 

Velkommen til køkkenet, Plejecentret Munke Mose.

Vi servicerer egne beboere, men også pensionister fra lokalområdet.

Cafeteriet er åbent fra 7.30-15.00 alle hverdage og 7.00-15.00 i weekenden. 
Direkte tlf. til køkkenet: 63 12 47 48.

 

Køkkenets produktion af mad starter kl. 7.30. Morgenmaden tilberedes og middagsproduktionen opstartes. Middagsmaden består på hverdage af 2-3 retter; 1-2 hovedretter og 1 dessert, fredag til mandag; 1 hovedret og 1 dessert.


Vores retter er sammensat ernæringsmæssigt rigtigt efter ældre menneskers behov!

Vi bager selv alt vores brød; franskbrød, kager, lagkager og småkager.

Aftensmaden tilberedes af et personale, der møder ind kl. 12.00-19.00.

 

Aftensmaden består af: smørrebrød, lune retter, supper og frugtgrød.

 

Vi afholder jævnligt middage eller frokoster for vores beboere og pensionister fra lokalområdet.

I løbet af året har vi faste arrangementer for vores beboere, her er det køkkenet der tilbereder menuen. Eksempler på årlige fester: forårsarrangement, husets fødselsdag, midsommerfest og julefrokoster.

 

Vi har godkendt egenkontrolprogram fra Levnedsmiddelkontrollen (link til: levnedsmiddelkontrollen)