| |


 

 

Uge 8

 

Mandag

Kalvekød i tomatfløde

Rabarbergrød

 

Tirsdag

Brunkål m. bacon

Maskeret blomkål m. rejer

Is m. karamelsauce

 

Onsdag

Hamburgerryg m. grønlangkål

Forlorent spejlæg 

 

Torsdag

Ostegratinerede fiskefileter

Moussaka m. salat

Koldskål

 

Fredag

Kyllingmedaljoner i flødesauce 

Æbletærte m. creme fraiche

 

Lørdag

Hakkebøf m. bløde løg

Hyldebærsuppe

 

Søndag

Oksebryst m. peberrodssauce

Suppe

Romfromage

 

Se hele menuplanen her

 

 

 

 

 




 

 

Køkken/cafeteria > Menuplan

 

 

Uge 8

 

Mandag

Kalvekød i tomatfløde

Rabarbergrød

 

Tirsdag

Brunkål m. bacon

Maskeret blomkål m. rejer

Is m. karamelsauce

 

Onsdag

Hamburgerryg m. grønlangkål

Forlorent spejlæg 

 

Torsdag

Ostegratinerede fiskefileter

Moussaka m. salat

Koldskål

 

Fredag

Kyllingmedaljoner i flødesauce 

Æbletærte m. creme fraiche

 

Lørdag

Hakkebøf m. bløde løg

Hyldebærsuppe

 

Søndag

Oksebryst m. peberrodssauce

Suppe

Romfromage

 

Se hele menuplanen her